Ons verhaal

Mahi Mahi Beverages: Een Verfrissend Gin Label

In het jaar 2022 bundelden Rien de Kok en Majka Dlugosova hun passie voor gin en ondernemerschap om Mahi Mahi Beverages op te richten. Gevestigd in Geesteren, Twente. 

Mahi Mahi gin wordt door ons persoonlijk gedistilleerd in distilleerderij De Koperen Ster in Enschede. Een gevestigde naam in het ambacht van het distilleren van hoogwaardige sterke dranken en bieren. Met behulp van traditionele technieken en moderne innovatie zorgen we ervoor dat elke fles Mahi Mahi gin de perfecte balans tussen smaken en aroma's biedt.

Ons gin label, Mahi Mahi, is een eerbetoon aan de schoonheid van de Mahi-mahi vis en zijn levendige aanwezigheid in de prachtige oceanen van de wereld. We nodigen je uit om je zintuigen te laten meevoeren naar een exotische bestemming, met elke slok van onze Mahi Mahi gin. Proef de passie en proef het unieke karakter van Mahi Mahi Beverages.

Met trots brengen we Mahi Mahi Beverages op de markt, een gin die zowel kenner als liefhebber zal fascineren. Of je nu geniet van een klassieke gin-tonic, een creatieve cocktail of gewoon puur, onze gin belooft een buitengewone en verfrissende smaakervaring.